Over mij & contact

Gineke Voetreflex, praktijk voor reflexzone therapie in ‘s-Hertogenbosch (Maaspoort).

In de jaren 1990 ben ik in aanraking gekomen met alternatieve geneeswijzen. Toen ik in Eindhoven de opleiding bij ANZN (Academie Natuurgeneeswijze Zuid Nederland) volgde, voelde voetzone reflexologie voor mij als een perfect passende schoen. Dit is alleen nog maar versterkt door de daaropvolgende vierjarige HBO specialisatie Reflexzonetherapeut bij Sonnevelt opleidingen.

Om mijn reflexologie praktijk te kunnen starten en je zo goed mogelijk van dienst te zijn, heb ik:

  • Aanvullend de Medische basisopleiding bij Total-Health met succes afgerond in 2009. Deze opleiding is nodig om cliënten nog beter te kunnen begeleiden in hun zelf-genezingsproces, het is mijn passie om hieraan mee te mogen werken.
  • De Medische basisopleiding Psychologie, volgens Plato bij de Energieschool gevolgd.
  • De module Zwangerschapsreflexologie volledig doorlopen en afgerond in 2011.
  • Als VNRT-geregistreerd voetrelexoloog regelmatig bijscholingen, intervisie, lezingen en themabijeenkomsten bijgewoond, zodat ik continu op de hoogte blijf van alle recente ontwikkelingen in de voetreflexogie en de mogelijkheden hiervan. Op deze manier zorg ik er ook voor dat de behandelingen voor mijn cliënten vergoed worden door jouw zorgverzekering. Enthousiasme en aandacht is mijn drijfveer.

Mensen voelen zich op hun gemak en stellen vertrouwen in mij, daar ben ik zeer erkentelijk en dankbaar voor. Graag ben ik met mensen in een fijn therapeutisch gesprek, maar laat hen ook heel graag genieten van de rust. Terwijl ik de ontspannende voetmassage toepas, met heerlijke passende etherische olie en rustgevende meditatie muziek, kan ik geconcentreerd voelen waar de blokkade zich in het lichaam bevindt.

Hieronder vind je mijn contactgegevens. Neem gerust contact met mij op als je aanvullende vragen hebt of informatie wenst over de mogelijkheden van een vergoeding door jouw zorgverzekeraar. Behandelingen zijn uitsluitend volgens afspraak.
Voor voetreflexologie is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Praktijkadres en contactgegevens:

Gineke Voetreflex Therapie
Schout van Hanswijkplein 166 (Maaspoort)
5237 WZ ’s Hertogenbosch

Email: info@gineke-voetreflextherapie.nl
Telefoon: 06 23 11 69 27