Ervaringen van cliënten

56 reacties op “Ervaringen van cliënten”

 1. Bauke schreef:

  Al een aantal jaren kom ik regelmatig bij Gineke.
  Altijd een warm en fijn contact.
  Verschillende klachten ( o.a vocht vasthouden, onrust bij burn-out en knieklachten) heeft zij inmiddels professioneel aangepakt.
  Stap voor stap verminderen mijn ongemakken.
  Tijdens de behandeling kom ik echt tot rust en in een diepe ontspanning.
  Echt een aanrader!

 2. Dianne schreef:

  Met een kindje in stuitligging maakte ik mij zorgen en twijfelde over een draaipoging, maar wilde ook liever geen stuitbevalling of keizersnede.
  Ik heb toen een voetzoolreflexbehandeling bij Gineke Voetreflextherapie gehad om het kindje te helpen uit zichzelf te draaien.
  Enkele dagen na de behandeling ging ik toch voor een geplande draaipoging naar het ziekenhuis. Daar bleek mijn baby uit zichzelf al goed gedraaid en het hoofdje was zelfs al wat ingedaald!
  Nu een week later is de baby helemaal goed ingedaald en ligt perfect. Superbedankt Gineke!

 3. Michael schreef:

  Ik laat me al twee jaar maandelijks door Gineke behandelen. De aanleiding om te starten zijn diverse uit stress voortkomende klachten, spanning, niet fit, druk, gehaast. Gineke behandeld steeds een stukje van de klachten. Stap voor stap. Een moment voor mezelf, ultiem ontspannen, opnieuw energie krijgen. Voor mij werkte het direct en om die reden blijf ik met grote regelmaat terugkomen. Het is voel- en merkbaar dat Gineke de behandeling professioneel en met zeer veel aandacht uitvoert.

 4. Rob schreef:

  Hele fijne behandelingen gehad en bij Gineke gekomen omdat ik een aangezichtsverlamming heb. Na de eerste behandeling was het herstel ingezet, hartstikke fijn dus! Op naar volledig herstel!

 5. Ingrid schreef:

  Ik ben bij Gineke terechtgekomen nadat ik een aangezichtsverlamming heb gehad. Het herstel was al een beetje ingezet, maar ik geloof zeker dat de voetreflexbehandelingen het herstel hebben bevorderd.
  Buiten dat is het gewoon een heerlijke ervaring, je gaat helemaal ontspannen de deur uit, echt een momentje voor jezelf.
  Gineke is een prachtig lief mens, die alle tijd voor je neemt, je op je gemak laat voelen en je helemaal in de watten legt.
  Kortom, ik kan het iedereen aanraden, ik kom volgend jaar zeker terug!

 6. Karin schreef:

  Ik wil heel graag mijn ervaringen bij Gineke delen.
  We komen nu ruim een jaar bij Gineke met ontzettend veel plezier en met heel veel succes.
  Ik heb o.a. fibromyalgie en artrose op meerdere plekken in mijn nek, bovenrug en onderrug. Deze chronische ziektes kunnen niet genezen en voor deze artroses zijn geen protheses en wordt alleen maar erger en voor de fibromyalgie is er ook nog geen genezing in het vooruit zicht.
  En als maar meer pijnstillers slikken is ook niet echt gezond
  Gelukkig hebben we Gineke gevonden.

  Ik ben er enorm blij mee en zeer dankbaar.
  Ik weet niet hoe ze het doet maar mijn pijn is een paar dagen weg als ik bij haar ben geweest. En de dagen daarna is de pijn beter te behappen.
  Natuurlijk let ik op mijn grenzen en kan niet meer alles wat ik vroeger wel kon.
  Het is zo’n opluchting om naar Gineke te gaan.
  Ik heb ook meer energie door Gineke gekregen. Elke keer een beetje meer.
  Want door elke dag pijn van je artrose te hebben raakt je energie op en de fibromyalgie geeft ook extreme moeheid met zich mee.
  Het is een verademing om toch steeds weer een beetje prettiger te voelen in je lichaam, door de voetreflex van Gineke.

  Mijn autistische zoon gaat ook met heel veel plezier naar Gineke.
  Hij kijkt er enorm naar uit en voelt dat het helpt en dat hij het nodig heeft.
  Hij is een stuk vooruit gegaan. Hij durft meer te eten en wordt steeds meer sterker naar de buitenwereld toe.
  Gineke staat ook open voor Mathijs want dat is het eerste wat Mathijs aanvoelt. Dus dan is er al een goede connectie.
  We tellen de dagen af om naar Gineke te mogen gaan.

 7. Claudia schreef:

  Een voetreflextherapie bij Gineke Kafoe is een echte aanrader. Al vanaf het eerste moment voel je je ontzettend welkom en ze neemt alle tijd voor je. Gineke biedt een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt en ze heeft mij ook eye-openers gegeven die mij structureel anders naar zaken laten kijken. Ze heeft een praktijk aan huis waar je heerlijk weg kan dromen en waar je compleet tot rust kan komen. Ik heb nu zo’n zes behandelingen bij Gineke gehad en iedere keer kijk ik er weer naar uit om te gaan omdat ik haar vol energie verlaat. Nogmaals, een aanrader!

 8. Stephanie schreef:

  Vorige week ben ik voor het eerst bij Gineke geweest ivm de stuitligging van mijn baby. Tijdens de volgende echo bleek dat de baby gedraaid was, met behulp van Gineke! Daarnaast was de behandeling zo ontspannen en fijn. Het was zeker niet de laatste keer en een echte aanrader.

 9. Mieke schreef:

  Vandaag voor de allereerste keer voetreflex door Gineke gehad. Gefriemel aan mijn voeten vind ik maar niks, maar nu denk ik, waarom heb ik in godsnaam zo lang hiermee gewacht. Het was zo ontzettend relaxt en ontspannend toen Gineke begon, mede ook door de mooie klanken uit de radio, kwam ik helemaal tot rust en voelde alsof ik met mijn voetjes over het strand liep en de kabbelende zee kon horen. Er kwam wen rust over mij, echt een fijn gevoel.
  Dankjewel lieve Gin, en dit is zeker niet de laatste keer 💖

 10. Mathijs schreef:

  Ik ben Mathijs, ik heb een vorm van autisme, dysfasie en licht verstandelijke beperking.
  Ik heb al snel last van teveel prikkels en daardoor kan ik niet veel doen.
  Ik was pas verhuisd en zocht een nieuwe voetreflex therapeute.
  Ik kijk altijd eerst naar het gezicht van iemand, ik had Gineke van te voren gezien en wist dat ik me prettig bij haar zou voelen.
  Vorige week heb ik mijn eerste voetreflex therapie gehad.
  Het was zo zalig. Als Gineke ergens op mijn voet zachtjes drukte, voelde ik dat werkelijk in mijn lichaam.
  Ze liet mij in mijn waarde en speelde gelijk in als ik even niet goed lag. Gineke krijgt van mij een dikke tien.

 11. Karin schreef:

  Ik ben verhuisd en was al bekend met voetreflex, maar zo goed en kundig als Gineke, was ik nog niet tegen gekomen.
  Ik heb o.a. bekkeninstabiliteit, fibromyalgie, Nekartrose waar de reguliere gezondheidszorg niks meer voor mij kunnen doen.
  Vind ik verlichting en rust via de zachte handen bij Gineke.
  Ze weet waar ze het over heeft, ze staat voor iedereen open en oordeelt niet.
  Ik voel me veilig bij haar energie, haar handen en voetreflex brengen mij weer beter bij mezelf.
  Ik ben zo dankbaar dat ik haar gevonden heb.

 12. Leoni Smith schreef:

  Na de implantatie van twee elementen in mijn onderkaak had ik veel pijn. Ik kwam naar Gineke voor mijn deels gevoelloze voeten maar kreeg een behandeling die mij verlichting gaf van mijn hevige pijn in mijn onderkaak.
  De tweede keer was weer heel rustgevend, ik voel me echt verwend en verzorgt door Gineke. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze mij het gevoel in mijn voeten terug kan geven. Ik kom graag weer.

 13. Hans schreef:

  Na een aangezichtsverlamming (Bellse parese) kwam ik via de bedrijfsarts in aanraking met voetreflex massage en zo bij Gineke. Altijd rust, tijd, aandacht, warmte en een heerlijk ontspannende voetreflex behandeling! De behandelingen hebben bijgedragen aan het vinden van een toestand van diepe ontspanning en op die manier mijn herstel positief beïnvloedt. Maar los daarvan, een echte aanrader om je weer helemaal te resetten!
  Dank je wel Gineke!

 14. Haleh schreef:

  Vanmiddag heb ik een heerlijke ontspanning massage en voetreflexologie behandeling gehad.
  Een echte aanrader!
  Gineke is zo hartelijk alsof ik haar jaren ken en voelde ik me helemaal op mijn gemak. Onder haar liefdevolle handen ben ik in slaap gevallen. Mijn schouder en nek en rug voelt ontspannen en soepeler.
  Ik ga dit zeker vaker doen. Bedankt lieve Gineke!

 15. Ad schreef:

  Wat een warme persoonlijkheid. Gineke behandeld haar klanten met zorg en liefde. Ik heb onlangs een aangezichtsverlamming gehad, ook wel Bells Parese genoemd. Reeds na een paar voetreflex behandelingen merkte ik al verbetering. Na 4 behandelingen was de aangezichtsverlamming helemaal verdwenen. Ook had ik nooit gedacht dat ik me zo kon ontspannen tijdens de behandeling van Gineke en me helemaal kon overgeven aan haar. Ik geniet iedere keer weer als ik er kom en voel me een totaal ander mens na de behandeling. Dank je Gineke, je doet het fantastisch.

 16. brigitta schreef:

  Lieve Gineke,
  Ik had zo’n pijn in mijn voeten toen ik bij je kwam. Dat ik eigenlijk letterlijk niet meer zo goed vooruit kwam. Gelukkig is die pijn in mijn voeten en ook de kramp in mijn kuiten weg.. het is heerlijk om bij je te komen, dat is echt even een momentje van rust en dan kan ik er weer even tegen. Vandaag mijn schouders en nek behandeld.. hopelijk straks daar ook nog verbetering in.. ben zo blij dat ik naar je doorverwezen ben, want het helpt echt.

 17. Nelly schreef:

  Ik kom al zo’n 5jr bij Gineke voor voetreflex behandeling en elke keer weer geniet ik met volle teugen. Heerlijk!! Ik krijg veel energie van zo’n behandeling en voel me dan weer als “nieuw”. Helemaal relaxed! Gineke you are the best!! Vol passie en liefde voor je vak. Warm en zorgzaam. Komt duidelijk naar voren in je behandeling. Kijk weer uit naar de volgende behandeling. P.S. Mooie website!
  Liefs
  Nelly

 18. Mike schreef:

  Liefdevolle vrouw die je naast de heerlijke voetreflex laat beseffen waar het leven om draait. Heeft respect, heeft interesse in de mens en geeft de volledige aandacht aan de behandeling maar ook aan de persoon zelf. Daarom ga ik ook vaker, wat een topvrouw. Gr mike

 19. Marjolijn schreef:

  Gineke is een vakvrouw. Ze is breed opgeleid en heeft daardoor veel kennis. Daarnaast is ze een meester in ‘gastvrouwschap’.
  Haar behandelingen zijn een kadootje voor je zelf.
  Een bezoek aan haar praktijk kent eigenlijk maar één nadeel en dat is dat een behandeling altijd een keer ophoudt….
  Aarzel niet, en maak een afspraak.
  Je komt er altijd beter vandaan.
  Gineke, zet je praktijk met zo veel plezier voort!

 20. M. Hoos schreef:

  Gineke is een prachtig, bijzonder persoon die enorm veel liefde bezit. De ontspannen sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring waardoor je innerlijke rust weer naar boven komt. Ze heeft niet alleen aandacht voor de voeten maar ook voor de persoon zelf. Het maakt letterlijk je hoofd leeg waardoor je je lichaam kan voelen, waardoor je lichaam weer gereset is en je geest weer nieuwe inzichten en inspiratie krijgt.

  Erg bedankt Gineke en tot snel.

 21. Trotse mama schreef:

  Met Gineke haar vriendelijke, warme en professionele houding voelde ik me helemaal thuis bij haar. Heel fijn om even helemaal niets te hoeven en je over te kunnen geven aan de voetmassage. Toeval of niet, onze lang geduurde kinderwens is daarna snel in vervulling gegaan. Zo fijn!

 22. Monique schreef:

  Het is niet alleen de voetmassage, waar ik zo van opknapt, die ik van je krijgt. Het begint met het hartelijke ontvangst, het warme welkom, de gezelligheid in de massage ruimte, de ontspannen sfeer, de liefde waarmee jij met je vak bezig bent, de wijze woorden en de energie.
  Via je voeten weet je mijn knelpunten aan het licht te brengen. Dan heb je een ontzettende levenswijsheid. Daar krijg ik steeds een stukje van cadeau. Je zet mij aan het denken en doet me beseffen dat IK de spil van MIJN leven ben. Alles draait om mij. Niet om al die andere. Ik hebt de touwtjes in handen. Je hebt me in staat gesteld om beslissingen te nemen. Grote beslissingen. Samen met mij man gooi ik het roer om.
  Nadat ik bij je in de watten ben gelegd ben ik geheel ontspannen, kan ik er weer even tegen en kijk ik uit naar een volgende keer.
  Wat ben ik blij dat ik jou ken.

 23. Ellen schreef:

  Ik ben nu een aantal keren naar Gineke geweest en ben blij dat ik haar gevonden heb. Elke keer is het zo fijn om door haar behandeld te worden, ik kom helemaal tot ontspanning. Gineke luistert goed, stelt je op je gemak, is aardig. Maar wat nog meer opvalt, ze geeft vanuit haar hart. Die warmte en passie voor haar vak is een perfecte combinatie. Heerlijk om daarvan te mogen genieten. Het voelt elke keer weer als een kado.

 24. Kelly schreef:

  Hoi, ik ben gisteren voor de eerste keer bij Gineke geweest, wat een lieve vrouw! Ik ben naar Gineke toegegaan omdat ik erg veel last van vermoeide benen heb en zware hoofdpijn nu tijdens mijn zwangerschap. Maar gisterenavond toen ik eenmaal rustig thuis op de bank zat, merkte ik dat mijn hoofdpijn nog maar heel lichtjes aanwezig was… Zo fijn! Vandaag ook minder last ervan gehad. Volgende week heb ik weer een nieuwe afspraak staan. Verheug me er nu al op.

 25. Diana Horsten schreef:

  Gisteren voor de eerste keer een voetreflex behandeling gehad en het was super. Wat een warme binnenkomst, geweldig lief en heel deskundig. Heb ervan genoten, Gineke geeft je echt het gevoel thuis te komen, alsof we elkaar al heel lang kennen. Neemt alle tijd en het is te voelen dat dit haar passie is. Meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt, ik kijk ernaar uit ! Heerlijk !

 26. Diana schreef:

  Door omstandigheden een tijdje niet kunnen gaan, maar vanavond weer zo’n geweldige fijne ervaring gehad. Gineke is zo goed in wat ze doet en daarnaast een ongelooflijk lief persoontje. Ik kan er weer even tegen, maar heb toch ook een afspraak gemaakt voor haar vernieuwde manier van hotstone masages. Dus 16 november mag ik weer en ik kijk er erg naar uit.
  Dank je wel voor je aandacht en zorgzaamheid xxx

 27. Marijke schreef:

  Gineke is zeer professioneel en kundig. Ze is een warm, koesterend en zorgzaam persoon en die kwaliteiten komen altijd duidelijk naar voren in haar behandelingen. Voetreflex is haar passie, dat merk je direct!
  Ze past de sessie altijd aan op mijn specifieke behoeften en legt altijd uit waarom ze een bepaalde techniek gebruikt en hoe deze zou kunnen helpen.
  Je voelt een vorm van rust, het is magisch, je wilt niet dat het voorbij gaat. Voetreflex is goed voor je lichaam, de behandelingen zijn heerlijk en je krijgt er nieuwe energie door.
  Al jaren kom ik bij Gineke, ze is de beste, dat weet ik zeker, en ik kijk al weer uit naar de volgende keer! Ik zou het iedereen willen aanraden!

 28. Angelique schreef:

  Morgen weer een afspraak bij gineke wat een beleving en pure ontspanning beleef ik bij haar . Ik kom er nu een jaartje en word altijd zo warm ontvangen echt een aanrader . Zeer bekwaam en professioneel in een woord geweldig

 29. Diana Duerinck schreef:

  Begin van deze week een hotstone massage en voetreflex therapie gehad. Dat was dus 2 uur puur genieten. Gineke laat je wegzakken in een volledige ontspanning. Ik kom hier al meer als een jaar en ik zal blijven komen. Gineke geeft je ook altijd een welkom gevoel, ze is zo begaan met iedereen die ze behandeld. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling. Gineke bedankt voor alles wat je al voor me gedaan hebt en tot volgende week xxx

 30. Robert Dubourcq schreef:

  Las met interesse al de reacties van mijn mede clienten . Ik kan mij in alles wat word gezegd vinden . Mijn energie level de volgende ochtend is veel hoger gedurend fitness session. De 62 treden omhoog naar 4e etage …. geen probleem . ( Ik ben wel 76).

 31. Debby schreef:

  Hallo allemaal,

  Ik kom al een tijdje bij Gieneke!
  Hele lieve vrouw waar je je eigen heel gauw op je gemak bij voelt!
  Aantal weken geleden langs gekomen voor een heerlijke ontspannings massage en gevraagd of ze een aantal punten extra wou stimuleren ivm dat ik graag al een tijdje zwanger wil worden nu aantal weken later wa denk je ik ben meer als 5 weken zwanger

 32. Victor schreef:

  Voor mijn allergieën heb ik een massage bij Ginneke gehad. Ik vond het heerlijk! Toen ze mijn grote teen masseerde, ging ik helemaal ‘out’: ik heb heerlijk de rest van de massage liggen slapen.
  Sinds de massage heb ik minder last van mijn hooikoorts en slaap ik ook veel beter, dus dat is helemaal fijn!

  Ik hoop dat ik snel weer een keer mag langskomen.

  groetjes,

  Victor, 13 jaar

 33. Joke schreef:

  Een aantal weken geleden kwam ik voor de eerste keer bij Gineke. Ik voelde me geestelijk en lichamelijk oververmoeid, was erg emotioneel en de hele dag aan het piekeren. Na een aantal fijne behandelingen kan ik zeggen dat ik weer stukken beter in mijn vel zit. Ik krijg weer zin om dingen te ondernemen en mijn energie komt terug.
  Gineke, de goede gesprekken en je warmte dragen daar ook zeker aan bij. Hartelijk bedankt!!

 34. Janine Verheul schreef:

  Naast een professionele behandeling weet Gineke je als geen ander je het gevoel te geven dat je bijzonder bent. Echt een moment voor jezelf om in balans te komen en meer energie te krijgen. Gineke je bent een bijzonder, warm en hartelijk mens, dankjewel!

 35. Linda schreef:

  Een behandeling bij Gineke is een echte aanrader, heerlijk de voor ontspanning maar ook super goed voor je lichaam! Het zelf herstellend vermogen van je lichaam wordt weer even wakker geschud.

 36. Felicia schreef:

  Ik kom nu ongeveer een jaar bij Gineke en zij heeft mij fantastisch geholpen.
  Toen ik bij haar binnenkwam had ik heel erg last van mijn buik en was ik veel ziek.
  Ook zat ik niet 100% lekker in mijn vel.

  Door de heerlijke voetreflexbehandelingen gaat het nu weer helemaal super!
  Voetreflex en Gineke hebben mij echt geholpen om weer mijn leven te leven zoals ik dat wil, en vooral zonder constante buikpijn.

  Een echte aanrader !

 37. Janneke schreef:

  Afgelopen dinsdag weer een fantastische voetmassage gehad bij Gineke. Het is zo fijn en ontspannend dat ik meestal (bijna) in slaap val en het jammer vind als het voorbij is.
  Ik heb die nacht heerlijk geslapen en voelde me weer super.
  Absolute aanrader voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen en tijd neemt om te ontspannen!!!

 38. Sissy schreef:

  Vandaag weer van een behandeling bij Gineke vandaan komend, voelde ik een golf van blijheid door me heen stromen….. Goed ik heb in een half jaar alsmaar pech gehad met mijn gezondheid, en een zeer goede vriendin verloren, maar de ballast viel in delen van mij af ! Ik ben weer blij en kan alles weer aan door dat Gineke de goede behandeling op mij toepaste. Dank Gineke, tot de volgende x

 39. Jan Bogaerts schreef:

  Na aanvankelijk enige scepsis heb ik een behandeling ondergaan bij Gineke. Niet van enige reguliere medische basiskennis ontdaan, (vandaar waarschijnlijk mijn scepsis) werd al snel duidelijk dat de voetmassages effect hadden. Vooral warmte was voelbaar. Bovendien straalde de praktijkruimte een serene rust uit, die ook langzaam over mijzelf heen kwam.
  Gineke nam ook echt de tijd voor je verhaal/ klachten hetgeen als warm en zeer professioneel is ervaren. Kortom een echte aanrader. Een hele goede ervaring. Ik heb dan ook niet hoeven nadenken over een vervolgafspraak, maar er direct een gemaakt.

 40. Dianne schreef:

  Een heerlijke, ontspannende massage gehad bij het eerste bezoek. Voor het eerst in maanden lekker geslapen!
  Interessant hoeveel ze aan je voeten kan zien en wat ze teweeg brengt met haar aanraking. Gelukkig mag ik over drie weken weer terugkomen!

 41. Annemarie schreef:

  Wat geeft de behandeling van Gineke een heerlijke blijvende ontspanning! Voor herhaling vatbaar.

 42. Diana schreef:

  Vanavond weer bij Gineke geweest en wat was het weer heerlijk. Altijd zo’n warm welkom, alle tijd en aandacht voor je verhalen. Ze helpt mij voor diverse klachten en altijd met succes. Ook vanavond weer zo ontspannen, dat ik heerlijk in slaap doezelde. Ik geniet elke keer weer. Over 6 weken weer terug, heerlijke gedachte om zo lekker ontspannen mijn bedje mee in te kruipen.

  Gineke je bent een schat xxx

 43. Angelique schreef:

  Ik kom sinds mei bij Gineke voor voetreflexbehandelingen.
  Het is echt een verwennerij vanaf het moment dat je binnenkomt tot dat je naar huis gaat met een hele lading energie.
  Dit komt doordat ze erg kundig is, maar vooral door haar warme uitstraling!
  Bovendien zijn sinds dat ik bij Gineke kom mijn darmklachten die ik al heel veel jaren heb enorm afgenomen.
  Dat geeft een heel fijn en vrij gevoel wat ik lang heb gemist!!

 44. De voetreflexbehandelingen bij Gineke zijn echt top. Gineke neemt echt de tijd en doet haar werk met hart en ziel. Er is altijd tijd voor een voetenbadje en een goed gesprek. Na een behandeling voel ik mij altijd helemaal opgeladen en vol energie. Kortom Gineke is een fijne voetreflextherapeute, maar bovenal een fijn mens.

 45. client x schreef:

  Ik was goed op tijd om WEER te ondervinden dat jij mij erg goed aanvoelt. Ik voel me na behandeling een stuk ‘opener’dan de afgelopen dagen, dank daarvoor! De koffer is nu met een andere intentie gevuld..tot na de vakantie.

 46. Maartje schreef:

  Mijn eerste voetreflex-massage bij Gineke was als een mini-vakantie. Het gevoel dat ik echt even weg was naar een oase van totale rust. Het is een cadeautje voor mezelf. Ook heb ik weer goede ideeën opgedaan door alle tips van Gineke over gezondheid en zuivering van het lichaam. Ik ben enthousiast!!

 47. Veronique schreef:

  Gineke weet de juiste plekken te vinden. Ik drink heel veel water na een sessie. Een teken dat er een grondige schoonmaak heeft plaatsgevonden!

 48. Gite van den Akker - Liebrand schreef:

  Lieve Gineke,

  Hier een krabbel van mij. Wat een mooie site en jouw voetreflex behandelingen zijn voor ieder een aanrader. Voor medische hulp, maar ook gewoon heerlijk voor de ontspanning!

  lieve schrijfgroet, Gite

 49. Ruud schreef:

  Ik ben een half jaar bij Gineke onder behandeling geweest. Een fantastische kundige vrouw met een hele warme uitstraling.
  Ik kwam gestresst en energieloos voor de eerste keer binnen. Direct na deze behandeling merkte ik al resultaat.
  Nu, na 3/4 jaar zit ik weer vol energie. Een echte aanrader. Bedankt Gineke.

 50. Jill schreef:

  Gineke is het adres voor kundige én ontspannende voetreflexbehandelingen in een fijne omgeving. En nu eindelijk een mooie nieuwe website voor een nog professionelere uitstraling!

 51. Geweldig Gineke
  Wat een mooie uitnodigende website heb je
  en omdat ik jouw behandelingen heb meegemaakt weet ik dat ik bij jou in goede handen ben. Ik kom gauw weer langs voor een heerlijke behandeling.
  Veel succes met je praktijk.

  Nelleke

 52. Nelly schreef:

  Hoi Gineke,

  Je website ziet er gelikt uit en straalt professionalisme uit. Simpel en duidelijk. Heel goed in elkaar gezet door je webmaster. Ik krijg sinds enige tijd voetreflexologie bij jou en je doet het geweldig goed. Ik relax zodanig dat ik in diepe slaap val en dat vind ik g e w e l d i g !!

  Blijf zo doorgaan! Je doet het uitstekend !

 53. Angelique schreef:

  Hoi Gineke, wat een mooie site zeg!
  Hier moet je wel veel mensen mee kunnen bereiken, waardoor zij zichzelf een behandeling door jou willen gunnen.
  Gewoon, omdat ze daar aan toe zijn en jij het hen zo gunt!

 54. Susanne schreef:

  Gineke is een uitstekende voetreflexologe met aandacht voor het verhaal achter de klacht die ze behandeld. Met haar gedegen medische oppleiding bent u in vertrouwde handen.

 55. Heidi Boom schreef:

  Wauw!! wat een mooie site Gineke. Weet je dat ik eigenlijk door jou aan mijn opleiding ILM bij Snnevelt ben begonnen en dat ik je daar HEEL dankbaar voor ben, dat ik door naar jou te luisteren een hele nieuwe weg ben ingeslagen. Als ik morgen mijn examen ga halen ik jou een gratis behandel wil aanbieden!!

  Lieve groetjes

  Heidi

 56. Dimphy schreef:

  Wat een mooie, professionele en betrouwbare website! De voetreflex behandelingen en hotstone massages zijn een échte aanrader.
  Hartstikke goed gedaan en veel succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *