Behandelingen

Naast voetreflexologie, bied ik deze aanvullende behandelingen en mogelijkheden aan:

  • Voor bedrijven
    Bedrijven kunnen sinds kort ook reflexzone therapie inzetten om ziekteverzuim te voorkomen en/of terug te dringen. De Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) heeft overeenstemming bereikt met de Belastingdienst om reflexzone therapie, onder bepaalde voorwaarden, te zien als vrije arboverstrekking. Meer informatie kun je hier vinden : www.vnrt.nl/bedrijven
  • Lichaam ontspanningsmassage: rug-, nek-, schouders en benen
    Even alles vergeten en volledig tot rust komen met een heerlijke ontspanningsmassage. Een massage waarbij ontspanning het voornaamste doel is. Tijdens deze massage worden de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Na deze massage ga je als herboren de deur uit. Deze behandeling wordt niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed.
  • Hot Stone massage
    Door de combinatie van warmte en beweging kan ik tijdens de massage dieper in het spierweefsel komen, waardoor de massage veel effectiever is. Deze massage ontgift het lichaam, voert afvalstoffen af en werkt ontspannend. Bovendien geeft de Hotstone massage het lichaam energie. Ervaar wat onbezorgd genieten is. Deze behandeling wordt niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed.